Het is stil…..

Hallo! Fijn dat je onze website gevonden hebt!

Ja, wat kunnen we zeggen mensen, het is de laatste tijd nogal stil geweest. Naast dat we vanaf maart niet hebben kunnen optreden, hebben onze instrumenten op vrijdagavond ook te vaak voor onze smaak gezwegen.

We willen wel, maar vinden ook dat we onze verantwoordelijkheden moeten nemen in deze ongekend verwarrende tijden.
Dat betekent echter niet dat we het koper in de wilgen hebben gehangen, integendeel! We bruisen van idee├źn, staan te popelen om weer aan de slag te gaan, en bovendien begint iedereen toch een beetje uitgedroogd te raken; kortom we willen weer lekker knallen in het Notenschip en daarna jullie, het publiek, van een heerlijk moppie muziek voorzien.

2020 Loopt alweer bijna op z’n einde, maar praktisch gezien zijn we maar 3 maanden aan het werk geweest. Voor een sfeerimpressie van onze optredens kun je ons natuurlijk volgen op de socials, maar kom liever gewoon lekker vaak bij ons kijken. Zonder publiek, geen podium, en zonder een podium geen kunst.

We doen het voor jullie. We missen het!

De Knotwilgen

Geplaatst in Nieuws.